Вітчизняний виробник добрив знизив ціни на сульфат амонію та КАСи

Представник агрохімічної компанії Grossdorf, яка займається реалізацією та виробництвом міндобрив повідомляє про значне падіння цін.

Про це йдеться на сайті компанії.

Повідомляється, що сульфат амонію в гранулах знижено до 16 тис. грн за т, тоді як інші виробники та дистрибутори пропонують добриво в межах 20300-21300 грн за т.

Зазначається, що Grossdorf занизив ціни й на КАС — в межах від 21500-24500 тис. грн за т. Тоді як добрива виробництва Ostchem тримаються в межах 26500-27100 тис. грн за т, а ціни на ресурсі «Хімагро» тримаються на рівні 23500-26500 тис. грн з заводу.

Додається, що виробництво мінеральних добрив компанія Grossdorf розпочала з 2015 р. Компанія позиціонує себе одним з лідерів з виробництва рідких добрив (РКД, КАС, КСА) в Україні — понад 200-250 тис. т в рік, а також сипучих гранульованих добрив — понад 70 тис. т в рік.

«Компанія володіє власними заводами з виробництва рідких добрив в Черкаській, Одеській та Сумській областях, сховищами для рідких добрив об'ємом понад 20 тис. т та агрохімічними складами в різних регіонах України», — йдеться в повідомленні представника компанії у Facebook.

Нагадаємо, подивитися актуальні ціни на добрива та новини на тему можна на сайті Latifundist.com у розділі «Добрива».

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus