ІМК готується до ранньої посівної — добрива та ЗЗР повністю закуплені

«ІМК» повідомляє про завершення підготовки до весняної посівної кампанії на підприємствах компанії.

Про це пише пресслужба компанії «ІМК».

Зазначається, що цьогоріч прогнозується рання весна, тож виробнича команда «ІМК» завчасно підготувалась до старту сезону. Підприємства холдингу на 100% забезпечені насінням, засобами захисту рослин та добривами.

У компанії додають, що наразі проходять щорічні професійні навчання агрономічної та інженерної служб та завершуються ремонтні роботи сільськогосподарської техніки компанії. До парку техніки очікується надходження нових тракторів Fendt, самохідних обприскувачів Tecnoma, ґрунтообробної техніки та автомобілів до кінця лютого.

«Планування весняної посівної кампанії 2022 ми вже завершили. Цього тижня відбуваються навчання агрономів та інженерів «ІМК», де наші спеціалісти знайомляться з новими продуктами, технологіями та технікою, а також обговорюють затверджені технологічні карти», — каже операційний директор «ІМК» Олександр Вержиховський.

Нагадаємо, у 5 агрохолдингів зросла капіталізація. У компанії «ІМК» акції виросли на 5,8% до $230 млн. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus