Тікати з країни — це рішення тимчасове та неправильне — Гороян

Рафаель Гороян, голова Наглядової ради групи компаній «Прометей»
Рафаель Гороян, голова Наглядової ради групи компаній «Прометей»
Джерело фото: Latifundist.com

Голова Наглядової ради групи компаній «Прометей» Рафаель Гороян закликав своїх колег зберігати спокій та показати приклад для своїх підлеглих.

Таку думку Рафаель Гороян висловив у відео на сторінці у Facebook Latifundist.com.

Він каже, що в нинішніх умовах в Україні багато бізнесменів, зокрема й його знайомі, масово їдуть з країни.

«Хотів підкреслити, що я і моя сім'я на місці. Ми нікуди не їдемо і не збираємось. Дуже важливо, щоб усі розуміли, що тікати — це рішення на короткий час. Воно тимчасове та неправильне», — каже Рафаель Гороян.

За його словами, він провів 30 років життя в бізнесі, який концентрується в цій країні — в Україні. Відтак, бігти, щоб за секунду поховати все, він не має наміру.

«Закликаю всіх бізнесменів залишитися, тому що ви — лідери своїх компаній. Повірте мені, вся ваша компанія дивиться на вашу позицію. Коли лідер біжить — бігтимуть усі», — акцентує Рафаель Гороян.

Він підсумовує, що бізнесмени багато ризикували, і ризикують далі. Бізнес брав на себе більші ризики, ніж просто зараз залишитися у себе вдома і захищати свій дім і господарство.

Нагадаємо, Віктор Іванчик: ніякої паніки в Астарті, працюємо в штатному режимі. Засновник повідомляє про те, що підприємства компанії «Астарта-Київ» працюють у штатному режимі. Компанія чітко виконує усі контрактні зобов’язання і продовжує працювати над забезпеченням продовольчої безпеки України.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus