Іванчик: ніякої паніки в Астарті, працюємо в штатному режимі

Віктор Іванчик, засновник та генеральний директор агрохолдингу «Астарта-Київ»
Віктор Іванчик, засновник та генеральний директор агрохолдингу «Астарта-Київ»
Джерело фото: Latifundist.com

Підприємства компанії «Астарта-Київ» працюють у штатному режимі. Компанія чітко виконує усі контрактні зобов’язання і продовжує працювати над забезпеченням продовольчої безпеки України.

Таку думку висловив засновник та генеральний директор агрохолдингу «Астарта-Київ» Віктор Іванчик на сторінці компанії в Facebook.

Він наголосив, що сьогодні весь ТОП-менеджмент «Астарти» залишається жити і працювати в Україні і, як ніколи, максимально мобілізований та готовий до викликів. Також головним пріоритетом компанії залишаються безпека та здоров’я працівників і їхніх родин.

«Ми актуалізували внутрішні протоколи та план чітких дій відповідно до різних сценаріїв розвитку подій, у т.ч. і для забезпечення безперебійної діяльності усіх підприємств, що входять до складу «Астарти-Київ». Вжили додаткові заходи для посилення кібербезпеки компанії та захисту цифрових даних», — прокоментував Віктор Іванчик.

Він наголосив, що компанія продовжує реалізовувати нові інвестиційні, у т.ч. і соціально орієнтовані, проєкти та спрямовувати значні фінансові ресурси у розвиток бізнесу, громад та сталої економіки країни.

«Я переконаний, що сьогоднішніми вірними союзниками для кожного з нас стануть командна робота, спільні цінності, системність, самодисципліна та непохитна віра в українців та Україну!», — підкреслив Віктор Іванчик.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus