Ахметов сплатив 1 млрд грн податків наперед

Рінат Ахметов, український бізнесмен, політик, власник SCM Group та HarvEast
Рінат Ахметов, український бізнесмен, політик, власник SCM Group та HarvEast
Джерело фото: Пресслужба SCM Group

Рінат Ахметов (власник SCM Group та HarvEast) закликає до єдності влади, бізнесу та громадян. Бізнесмен оголосив про сплату компаніями SCM Group податків наперед у сумі 1 млрд грн.

Про це повідомляє пресслужба SCM Group у коментарі для «Інтерфакс-Україна».

Рінат Ахметов зазначив, кожен має зробити все для посилення країни. Загроза вторгнення потребує максимального єднання. За його словами це стосується як і влади, так і бізнесу, і всіх без винятку громадян України.

«Єдність зараз — питання виживання країни», — заявив бізнесмен.

Він додає, що зараз Україні як ніколи потрібна стабільність державних фінансів. Бізнес має допомогти державі в цьому, відтак Рінат Ахметов сплатить податки за компанію SCM Group наперед — у сумі 1 млрд грн».

«Хочу наголосити — хоч якими б страшними сценаріями нас не лякали, підприємства групи SCM здійснюватимуть усі інвестиції, про які ми оголосили в планах на 2022 рік. Зокрема, у Маріуполі», — йдеться в коментарі.

Рінат Ахметов додає, що допомогу людям бізнес має розділити з державою. Він вже дав розпорядження благодійному фонду, щоб у разі потреби була допомога з евакуацією, забезпечення медикаментами тощо.

У свою чергу в компанії HarvEast в коментарі для Latifundist.com повідомили, що компанія також готова сплатити податок ПДФО (Податок на доходи фізичних осіб) за кілька місяців наперед.

Нагадаємо, голова Наглядової ради групи компаній «Прометей» Рафаель Гороян закликав своїх колег зберігати спокій та показати приклад для своїх підлеглих.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus