Ґудвеллі Україна зібрала 13 млн грн для тимчасових переселенців

В «Ґудвеллі Україна» ініціювали збір коштів для українців, які залишилися без даху над головою через російську агресію в Україні.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Ґудвеллі Україна» на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що засновник «Ґудвеллі Україна» Том Аксельгард, який є консулом України в Королівстві Данія, почав збір коштів для допомоги та підтримки внутрішньо переселених осіб в Україні. Гроші на потреби українців зібрано за допомогою благодійного фонду Help Ukraine Now.

«Проєкт Help Ukraine Now закликає всіх охочих жертвувати кошти для допомоги тимчасово переселених людей в Україні. Наразі зібрано понад 13 мільйонів гривень», — йдеться в повідомленні.

Додається, що зібрані кошти будуть направлені на надання гуманітарної допомоги, зокрема на медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни для дітей та немовлят та інші речі. У рамках проєкту розраховані кошти на надання психологічної допомоги біженцям.

«Сподіваємося, що зможемо надати підтримку якомога швидше. Слава Україні!» — повідомили у пресслужбі компанії.

Нагадаємо, у рамках корпоративної програми підтримки армії ГК «Прометей» надала вже близько 2 млн грн на допомогу регіональним підрозділам ЗСУ та тероборони.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus