Premier Food скоротила асортимент заради забезпечення продуктами волонтерів та армії

Всі напрями компанії фуд-сервісу Premier Food працюють в посиленому режимі вже понад 19 діб. Це і власне виробництво «Тульчинм'ясо», і логістика, і збут, і ресторанний напрям. Всі департаменти компанії наразі задіяні у відновленні ланцюгів постачання та забезпечення стратегічно важливого виробництва ресурсами та сировиною для повноцінної роботи.

Про це Latifundist.com повідомила прес-служба компанії.

Локомотив компанії — виробництво, змінив асортиментну політику та оптимізував SKU. Залишили тільки найефективніші позиції з точки зору виготовлення, а саме: сосиски для хот-догів Mr.Grill для автозаправних комплексів та асортимент для ритейлу, щоб виробити їх якомога більше та швидше. Наразі виробництво працює цілодобово, адже потрібно не тільки забезпечувати партнерів, а й забезпечити потреби волонтерів, які допомагають уникнути гуманітарної катастрофи в містах, де критично не вистачає продуктів харчування.

Пріорітет компанії — це відновлення повноцінної логістики, що стало великою проблемою для всіх груп товарів і всіх бізнесів. Бойові дії, відсутність палива та водіїв, які були залучені захищати країну негативно відзначилась на ланцюгах постачання. Тому логістика залучається до перевезення товарів, як партнерів АЗС, так і волонтерів, де тільки можливо. У компанії є чітке розуміння, що економіка не повинна зупинитись, що компанії — це тил нашої держави зараз і працівники мають зберегти роботу, і змогу прожити ці тяжкі часи.

І зараз, і по завершенню війни однією з найбільших проблем аграріїв та трейдерів є логістика — аналітик

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Відділ збуту відновлює всі контакти та налагоджує роботу партнерських торгових точок, які до війни були street food-ом, а зараз вони стануть додатковими пунктами для замовлення та видачі продукції в регіонах.

Наразі логістична карта компанії виглядає наступним чином:

Проте у компанії просять уточнювати інформацію за телефоном гарячої лінії — +38 (050) 250 13 82

Маркетинг компанії повністю переорієнтувався в координаційний штаб гуманітарної допомоги. Компанія відкрила мобільні пункти видачі хот-догів Mr. Grill в метро Києва, організовує польові кухні для Гуманітарного штабу КМДА за підтримки місцевої влади, а також передає продукцію для захисників Києва та навколишніх регіонів (Вишгород, Ірпінь, Васильків, Вінниця).

Наразі компанія вивчає можливості для розширення своєї допомоги і в інших регіонах країни.

«Кожного дня наші співробітники працюють заради того, аби Україну не охопила гуманітарна криза. Я особисто засуджую інших виробників, хто в такі часи наживається на горі інших. Ми в компанії не підняли на жодну копійку вартість нашої продукції, крім того, знизили ціни на деякі позиції до рівня собівартості, щоб вивільнити якомога швидше товар і він опинився на полицях супермаркетів. Ми ведемо діалог з нашими партнерами про різні можливості бартерної співпраці, бо зараз час єднання і порозуміння, в єдності наша сила. Пишаємось нашими військовими, що віддано боронять кордони країни від окупантів і віримо всім колективом, що скоро буде ПЕРЕМОГА», — запевняє Віталій Войтович, засновник та CEO Premier Food Group.

Нагадаємо, що 4 тисячі тонн безкоштовної продукції (на загальну суму більше 200 млн грн) вже отримали від МХП та Благодійного фонду «МХП-Громаді» українці, котрі постраждали від війни з Росією.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus