В Агропросперіс передали відремонтовану техніку на користь ЗСУ

Від початку війни компаніями групи «Агропросперіс» на потреби ЗСУ було передано 40 легкових та 63 вантажних автомобіля.

Про це повідомляє пресслужба компанії на сторінці у Facebook.

Зазначається, що компанія групи «Агропросперіс» «Колорит Агро» від початку російської агресії проти України, а саме з 2014 року, на потреби армії передала три вантажні автомобілі, два причепи до них і один «легковик».

«Нещодавно товариство взялося за реставрацію спецтехніки. Так, однією з військових частин до підприємства «Колорит Агро» було передано автоцистерну «бензовоз» на базі ЗІЛ-131 у неробочому стані. За три тижні кропіткої та самовідданої роботи працівників автоцистерна повністю відремонтована: замінено та реанімовано всі деталі, оновлено салон, електричну систему освітлення, пневмосистему, лакофарбоване покриття, роботу автозаправної станції», — йдеться в повідомленні.

Додається, що працівниками було відремонтовано паливозаправник та було передано Липовецькому військомату, а вже звідти авто долучать до виконання місії у лавах ЗСУ.

Нагадаємо, Agricom Group перерахував ЗСУ, ТрО та населенню 7,5 млн грн

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus