Компанія Агропросперіс перерахувала $150 тис. на допомогу українцям

Надання гуманітарної допомоги БФ «Агропросперіс»‎
Надання гуманітарної допомоги БФ «Агропросперіс»‎
Джерело фото: Пресслужба «Агропросперіс»‎

Компанія «Агропросперіс»‎ заснувала благодійний фонд (БФ) з однойменною назвою. Головною метою фонду є термінове надання підтримки населенню під час війни.

Про це розповіла HR-директор «Агропросперіс»‎ Людмила Горова під час онлайн-зустрічі на тему «Аграрна галузь під час війни‎»‎.

Зазначається, що БФ «Агропросперіс‎»‎ почав працювати ще до офіційної реєстрації, оскільки перший внесок зробила сама компанія в розмірі $150 тис.

За словами Людмили Горової, голова мета фонду — надавати термінову допомогу мирному населенню, яка буде направлена на збереження життя і здоров’я, а також посильне зменшення негативного впливу наслідків війни.

Повідомляється, що БФ направлений на людей з громад та орендодавців, а також інші волонтерські організації, які знаходяться поруч з активами компанії та постраждали від агресії рф. ‎

Зазначається, що за 3 тижні існування БФ оброблено більше ніж 200 заявок, а допомога надана у розмірі більше ніж 2 млн грн.

«‎Найбільше звертаються і потребують допомоги це Сумщина і Чернігівщина. Перші статті на що іде допомога — це ліки, лікування, одяг, продукти та кошти на відновлення житла»‎, — підсумувала Людмила Горова.

Нагадаємо, що від початку війни компаніями групи «Агропросперіс» на потреби ЗСУ було передано 40 легкових та 63 вантажних автомобілів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus