Вітчизняний виробник допоможе аграріям з браком добрив

Разом з нестачею пального та ЗЗР, спостерігається не менш важлива проблема — дефіцит мікро- та макроелементів. Відтак, компанія «БТУ-ЦЕНТР» вирішила збільшити обсяги виробництва органо-мінеральних добрив для забезпечення ними аграріїв.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що насамперед мова йде про добрива «Хелпрост». Через те, що продукція виробляється на Вінниччині, це дає можливість вчасно відреагувати на потребу аграрія, навіть коли мова йде про великі обсяги.

«БТУ-ЦЕНТР не підвищує цін і залишає їх на довоєнному рівні. Ми працюємо для України та всього світу, тому закликаємо кожного віддавати перевагу українським технологіям», — зазначив генеральний директор групи компаній «БТУ-ЦЕНТР» Владислав Болоховський.

Він додає, що принциповою відмінністю мікродобрив є те, що у виробництві препаратів використовують не синтетичні, а природні амінокислоти за авторською технологією мікробіологів компанії.

За словами генерального директора, результати ефективності застосування мікродобрив наступні:

  • зернові — +0,21-0,91 т/га;
  • кукурудза — +0,37-1,22 т/га;
  • соняшник — +0,20-1,10 т/га
  • соя — +0,35-0,86 т/га;
  • ріпак — +0,19-0,47 т/га.

«Загалом лінійка продуктів охоплює понад 16 позицій. Монокомпонентні препарати, що містять високу кількість певного мікроелемента та застосовується для профілактики або лікування дефіциту мікроелемента. Комплексні — зі збалансованим складом, підібраним з врахуванням потреб та особливостей розвитку певної культури» — підсумував Владислав Болоховський.

Нагадаємо, що ВРУ прийняла закон, який спростить аграріям ввезення міндобрив.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus