За ініціативи компанії Agromino було зібрано понад €1 млн для допомоги українцям

Компанія Agromino, за підтримки Forbes Чехії, організувала аукціон на якому вдалось зібрати €1 млн для допомоги українцям. 

Про це розповіла фінансовий директор Agromino Світлана Омельченко під час Trend&Hedge Club.

За її словами, за один вечір компанії вдалось зібрати для України більше ніж €1 млн євро.

«Гроші вдалось акумулювати шляхом продажу різноманітних лотів. Одним з таких лотів стали картина української дівчини з мечем, яка стала символом підтримки Чехії для України», — розповіла Світлана Омельченко.  

Керівниця відзначає, що ці гроші передали до фандрейзингової компанії українського посольства в Чехії Svobodu Ukrajině. Лого дівчини з мечем з картини Олени Папки прикрасило багато чеських медіа. Фандрейзингова компанія в Чехії  вже зібрала більше ніж $47 млн.

Світлана Омельченко додала, що Україні не потрібно боятись інвесторів з інших країн. Адже вони працюють на благо країни, платять податки, забезпечують людей робочими місцями та допомагають країні.

«‎За останній рік наша компанія сплатила до бюджету України близько 100 млн грн та забезпечила роботою 800 людей», — підсумувала керівниця. ‎ 

Нагадаємо, що компанія «‎Агропросперіс»‎ перерахувала $150 тис. на допомогу українцям.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus