На одному із підприємств Агрейн окупанти намагались провести посівну кампанію

На одному з підприємств агрогрупи «Агрейн» у Харківській області рашисти намагалися провести посівну кампанію. 

Про це йдеться у матеріалі «Націоналізація земель, вивіз зерна та олії: як на тимчасово окупованих землях захоплюють агробізнес‎»‎ на Latifundist.com.

Зазначається, що активи компанії знаходяться у тому числі в Харківській області. Там з трьох підприємств компанії постраждало одне. Є пошкоджені снарядами будівлі. По цьому ж підприємству понад два десятки одиниць техніки вкрадено, пошкоджено або повністю знищено, а по двох інших — вкрадено декілька одиниць.

«Окупаційна влада на одному з підприємств агрогрупи намагалася провести посівну кампанію, але майже нічим це не скінчилось. Наразі з цих територій окупанти побігли під натиском ЗСУ», — додається у матеріалі.

Також відмічається, що весь цей час «Агрейн» підтримує зв'язок зі своїми співробітниками на Харківщині. Останні і далі пробують проводити певні дії з підтримки порядку на господарствах та допомагати пайовикам.

Нагадаємо, що задля встановлення зв'язку з активами на деокупованих територіях України та успішного проведення посівної аграріям надали системи супутникового інтернет-зв’язку Starlink.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus