Аграріям стала доступна розширена гарантія на техніку Case IH

Офіційний дилер Case IH — компанія Titan Machinery Ukraine пропонує власникам техніки CNH Industrial розширену гарантію.

Про це повідомляє пресслужба Titan Machinery Ukraine‎.

В компанії зауважили, що така опція дозволяє аграріям більш ефективно планувати витрати, пов’язані з експлуатацією обладнання, а також звільняє від потреби піклуватися про справність машини протягом тривалого терміну.

«‎Ми беремо цю справу повністю на себе. Також однією з вагомих переваг є те, що розширена гарантія подовжує термін служби обладнання за рахунок правильного технічного обслуговування та використання тільки оригінальних запасних частин»‎, — повідомили в компанії. 

Відзначається, що із розширеною гарантією можна придбати тільки нову техніку.

«Одночасно, клієнт може придбати розширену гарантію окремо на техніку, яка вже використовується в його парку за умови, що її базовий гарантійний термін не добіг кінця. Також розширену гарантію можна придбати разом з технікою в кредит або лізинг від офіційних партнерів компанії Тайтен Машинері Україна: Кредо Банк, Ощадбанк, ЕСКА Капітал‎»‎, — підсумували в компанії. 

Нагадаємо, що BEDNAR скасував гарантію на придбану у 2021 році компанією «Агробізнес» Едуарда Репілевського дискову борону ATLAS AO6000 Profi через колабораційні дії директора агрофірми.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus