В Україні з'явиться новий бренд готових сніданків

Готові сніданки YUMMOJI
Готові сніданки YUMMOJI
Джерело фото: Agricom Group

Підприємство, що виготовляє продукцію під торговими марками «Добродія»‎, San Grano, San Granola та WOWСЯНКА запустило виробництво нового продукту готових сніданків YUMMOJI.  

Про це повідомляє пресслужба компанії Agricom Group.

Як розказали в компанії «Добродія Фудз», у назві бренду були поєднанні YUMMY (смачні) злаки та популярні EMOJI (смайли).

«Ми давно планували розширити портфель нашої продукції чимось смачненьким саме для дітей. Хоча, впевнені, що YUMMOJI полюблять всі члени родини. Віримо, що з YUMMOJI наші споживачі щодня будуть весело проводити час та заряджатися позитивними емоціями», — зазначила директорка компанії «‎Добродія Фудз»‎ Ірина Брославцева.

Наразі сніданки представлені чотирма смакамиі: Cocoa Balls (кульки з темним какао), Frosted corn flakes (глазуровані кукурудзяні пластівці), Cherry Pillows (подушечки з вишневим смаком) та Fruity loops with marshmallow (фруктові кільця з маршмеллоу). 

Більш того, у кожній картонній упаковці на покупця чекає подарунок — магніт із новим героєм «‎Емоджиком»‎. Всього в колекції представлено 6 магнітів із зображеннями різних персонажів, які можна скласти в єдиний пазл. 

У компанії зауважили, що продукція виготовляється на основі натуральних зернових інгредієнтів та без додавання пальмової олії. YUMMOJI з'явиться на поличках національних мереж вже у лютому.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus