АГРОТРЕЙД планує розширити потужності для зберігання зерна за допомогою полімерних рукавів

Ранні зернові група «‎АГРОТРЕЙД» планує зберігати на елеваторах, а для пізніх, якщо не буде вистачати елеваторних потужностей, розглядається можливість збільшення їх за рахунок полімерних рукавів для зберігання зерна. 

Про це повідомляє пресслужба «‎АГРОТРЕЙД»

Зазначається, що загальна потужність одночасного зберігання елеваторних активів групи близько 530 тис. т зернових та олійних культур, а за рахунок полімерних рукавів компанія збільшує свої потужності до 570 тис. т. 

«Зараз на елеваторах групи звільняються ємності під новий врожай. Для цього виконується компонування партій зерна минулого періоду зі схожими показниками з одночасним обробітком зерна і складів», — розповідає директор виробничо-технічного департаменту Костянтин Ворона.

Читайте також: «‎Олена Ворона: В Чернігівському кластері АГРОТРЕЙД 9,5 тис. га були вкриті снарядами, ракетами та уламками»‎ 

Повідомляється, що до структури групи «АГРОТРЕЙД» входять дев’ять елеваторів у Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Два елеватори, ємністю 54,2 тис. т і 53,25 тис. т, наразі знаходяться під окупацією й компанія не зможе їх використовувати до звільнення територій.

Нагадаємо, що попри окупацію, заміновані поля та дороги, снаряди, збої в поставках — АГРОТРЕЙД завершив посівну.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus