Ostchem втратив контроль над Сєвєродонецьким Азотом — Group DF

Холдинг Ostchem, який об'єднує підприємства азотної хімії Group DF, втратив контроль над Сєвєродонецьким «Азотом».

Про це повідомляє пресслужба Group DF.

Зазначається, що обладнання основних та допоміжних цехів зазнало серйозних пошкоджень через ведення відкритих бойових дій на території заводу. 

«Постраждала практично вся інфраструктура підприємства. Внаслідок обстрілів пошкоджено обидва цехи аміаку, цех азотної кислоти, зруйновано два сховища метанолу, пошкоджено чотири сховища КАС. Найболючіше для підприємства — повна руйнація системи електропостачання заводу‎»‎, — відмітили в компанії.   

 

В компанії відмітили, що вважають неприпустимою ситуацію, коли окупанти усвідомлено наражають на небезпеку людей, змушуючи їх виходити на підприємство для спроб запустити виробництво з порушенням базових правил безпеки. 

«Це може призвести до жертв та техногенної катастрофи для всього регіону. Масштабні руйнування на заводі не сумісні з його безпечною діяльністю‎»‎ 

Group DF заявляє, що у зв'язку з публікацією у деяких пропагандистських ЗМІ інформації про плани окупантів відновити діяльність Сєвєродонецького «Азоту» компанія просить журналістів не тиражувати фейки та звертатися за коментарями до пресслужби.

Нагадаємо, що Харківський тракторний завод Олександра Ярославського знищили рашисти.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus