На полицях польських супермаркетів з'являться українські продукти зі злакових культур

Польська мережа супермаркетів Carrefour
Польська мережа супермаркетів Carrefour
Джерело фото: Agricom Group

Компанія «‎Добродія Фудз»‎ розпочала перші відвантаження продукції до польської мережі супермаркетів Carrefour. Серед продукції, яка представлена на поличках польських супермаркетів — вівсяні пластівці, порційні каші та гранола під ТМ Dobrodiya, WOWOATS та San Grano. 

Про це повідомляє пресслужба компанії Agricom Group.

Відмічається, що співпраця з однією із найбільших мереж у світі налагоджена у рамках проведення акції з продажу українських товарів до Дня незалежності України, що була організована ритейлером і стартувала 22 серпня. 

За словами директорки компанії «‎Добродія Фудз»‎ Ірини Брославцевої у найближчих планах очікується розширення присутності продукції у торгових мережах Польщі. 

«У вересні плануємо зайти ще в три мережі та поступово нарощувати продажі у найбільших польських супермаркетах‎»‎, — додала вона.

Нагадаємо, підприємство, що виготовляє продукцію під ТМ «Добродія» ініціювала соціальний проєкт «Добро в дії». Основною його метою є підтримка України з боку компанії та споживачів її продукції.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus