В Україні з'явилися нові моделі сівалок Amazone

Нова причіпна сівалка точного висіву Amazone Precea-TCC
Нова причіпна сівалка точного висіву Amazone Precea-TCC
Джерело фото: Amazone

Німецька компанія Amazone розширює лінійку сівалок точного висіву і представляє на ринку України причіпні моделі Precea 9000-TCC і 12000-TCC з робочою шириною 9 і 12 м.

Про це повідомляє пресслужба компанії, пише Traktorist.

«Машина розроблена спеціально для агропідприємств, які обробляють великі площі та потребують максимально точно, швидко та якісно здійснити посів, що особливо актуально для ринку України», — йдеться в повідомленні. 

Нові сівалки нові Precea-TCC оснащені центральним насіннєвим бункером об'ємом 2200 л. Подача насіння з бункера до дозуючих пристроїв відбувається завдяки системі Central Seed Supply. Посівний матеріал тимчасово розміщується у невеликому запасному контейнері для кожного ряду. При досягненні максимального рівня заповнення цих розподільчих елементів, потік повітря з посівним матеріалом і подальша його подача автоматично припиняються.

Черкаська агрокомпанія першою в Україні посіяла кукурудзу системним трактором NEXAT

Читати також

Для одночасного внесення добрив Precea-TCC оснащується двосекційним бункером зі загальний об’єм якого становить 6000 л. У кожному бункері передбачено окремий дозувальний пристрій, з'єднаний з розподільчою головкою, внаслідок чого серійно пропонується функція одностороннього включення. Внесення добрив здійснюється за допомогою HD-сошника для добрив FerTeC twin.

Precea-TCC буває з 12 або 16 рядами для міжрядь 70, 75 і 80 см. Для шасі Precea пропонується телескопічна вісь. Таким чином, при роботі на полі можна змістити великогабаритні шини для проходження коліс між посівними рядами та запобігання ущільненням безпосередньо під посівними рядами. З колесами Precea-TCC, що телескопічно зсуваються, можна транспортувати громадськими дорогами при загальній ширині 3 м.

«Концепція цієї сівалки полягає в поєднанні високопродуктивності з точністю за рахунок великого центрального бункера для добрив і насіння та точного швидкісного посіву. Практика та випробування на теренах України показують, що швидкість 15 км/год — не межа: сівалка забезпечила якісний посів навіть у надмірно зволожений ґрунт. Ми з впевненістю можемо сказати, що Precea-TCC — надійна машина для забезпечення відмінних результатів навіть у непростих умовах», — говорить в.о. генерального директора «Амазоне-України» Андрій Михайленко.

Невдовзі асортимент сівалок поповниться також новими моделями для посіву просапних культур вузькорядним способом, зокрема, буряку, ріпаку або сої за міжряддя 45 і 50 см і кількості рядів 18 або 24.

Нагадаємо, компанія «Амазоне-Україна» з кінця березня 2022 року розпочала відновлення постачання техніки до України, аби виконати свої зобов’язання перед партнерами та забезпечити агровиробників до посівної усім необхідним.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus