Через війну BEDNAR підвищив енергетичну безпеку виробництва

В BEDNAR вирішили підвищити енергетичну безпеку виробництва з огляду на поглиблення війни, незахищеності у сфері енергетики та запровадження нормативних вимог. 

Про це розповів директор з виробництва BEDNAR Войтех Беднар, пише Traktorist.ua.

За словами Войтеха Беднара, в компанії реалізували проєкт вторинного підключення альтернативного теплоносія, включаючи резервуари для зберігання пропан-бутану у відповідності з необхідним законодавством.

«Протягом 2022 р. реалізовано перший етап проекту вертикального зберігання негабаритних деталей. Ми зробити першу зовнішню зону зберігання, а потім реалізували другий етап будівництва трьох рядів зовнішніх кронштейнів. Переваги цього очевидні, це однозначна локалізація деталей, їх захист від пошкоджень, оперативна доступність і значне підвищення ефективності прийому та вивантаження матеріалів», — зауважив Войтех Беднар.

Войтех Беднар зауважив, що поліпшення ситуації із закупівельними поставками стало запорукою підтримання темпів виробництва. 

«BEDNAR поступово переукладає контракти з постачальниками з урахуванням нових умов поставки, з метою підвищення точності поставок і якості комплектуючих‎»‎, — наголосили у компанії.  

Щоб усунути турбулентність змін та покращити вартість закупівлі металургійного матеріалу, чеська компанія запустила проєкт централізованої закупівлі та фіксації цін на металургійний матеріал для всіх своїх постачальників.

Нагадаємо, торік BEDNAR збільшив оборот компанії на понад 30%.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus