Fendt представив сьоме покоління тракторів серії Fendt 700 Vario

Cьоме покоління тракторів серії Fendt 700 Vario
Cьоме покоління тракторів серії Fendt 700 Vario
Джерело фото: Latifundist.com

Fendt представив сьоме покоління тракторів серії Fendt 700 Vario з діапазоном потужності до 300 к.с. 

Про це розповіли 26 серпня на міжнародній прес-конференції AGCO/Fendt.

Fendt 700 Vario розроблявся з акцентом на низьке співвідношення потужності та ваги, широкий діапазон потужності, гнучкість та дбайливе поводження з ресурсами і навколишнім середовищем. 

«‎Завдяки співвідношенню потужності та маси, що становить лише 30,5 кг на к.с. та компактним зовнішнім розмірам Fendt 728 Vario є надзвичайно маневровим і чинить мінімальний тиск на ґрунт. Залежно від сфери застосування, серія може гнучко баластуватися на передню частину, на задні колеса, а також на задню частину кузова. Допустима загальна маса до 15 т дозволяє використовувати його як важкий трактор-тягач», — відмітили в компанії. 

Вперше для Fendt 700 Vario як опція доступна нова система гальмування причепа. 

У новому поколінні керування трактором та навісним обладнанням здійснюється за допомогою багатофункціонального джойстика та опційного джойстика 3L в FendtONE onboard. 

Нове покоління фронтальних навантажувачів Fendt розширює існуючий модельний ряд у секторі вантажно-розвантажувальних робіт. Модель Fendt Cargo Profi 6.100 була повністю удосконалена для класу потужності Fendt 700 Vario. Фронтальний навантажувач особливо ефективно керується за допомогою опційного джойстика 3L. 

Для Fendt 700 Vario сьомого покоління доступні пакети сервісного обслуговування Fendt Care.

Трактор Fendt 700 Vario можна замовити з серпня 2022 року. Поставки перших машин розпочнуться у першому кварталі 2023 року.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus