Система EZ-Pilot Pro: досвід Білозірське-Агро з економії пального під час жнив

Система Trimble EZ-Pilot Pro допомогла підняти продуктивність комбайна та збільшити економію пального під час збирання врожаю приблизно на 10%.

Про це повідомив головний інженер агрокомпанії «Білозірське-Агро» Володимир Зайчук, пише Traktorist.ua.

«Завдяки системі EZ-Pilot Pro ми можемо працювати в нічний період не лише під час збирання врожаю, а й під час посіву різних культур. Ця система є незамінною і повинна використовуватись у сільському господарстві», — розповів головний інженер.

Зазначається, що системою EZ-Pilot Pro можна обладнати комбайни, трактори та обприскувачі, це дозволяє підняти ефективність експлуатації техніки та зменшити навантаження на оператора, який своєю чергою може зосередитись на контролі роботи жатки та іншого сільськогосподарського обладнання.

«Не менш важливим є те, що аграрії можуть бачити результати в режимі реального часу завдяки AFS Connect, який дозволить отримувати всю інформацію про роботу техніки та господарства на персональний комп’ютер або мобільний телефон», — зауважили в Titan Machinery Ukraine.

Нагадаємо, що аграрії в різних регіонах України отримують кращий результат, використовуючи пневматичні сівалки OMEGA від чеського виробника сільгосптехніки BEDNAR. Опитування показало, що користувачі оцінили 5 основних переваг сівалки, які стали причиною високого попиту на агрегат.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus