Кернел збільшить статутний капітал шляхом емісії акцій

«Кернел» збільшить статутний капітал. Акціонери прийняли рішення збільшити число акцій компанії до 216 млн — статутний капітал при цьому зросте до $5,7 млн.

Про це йдеться у повідомленні компанії на Варшавській фондовій біржі.

Відмічається, що загальні збори акціонерів вирішили надати повноваження раді директорів строком на 5 років з дати прийняття рішення, час від часу, випуск акцій, надання опціонів на підписку на акції та випуск будь-яких інших інструментів, що дають доступ до акцій у межах статутного капіталу таким особам і на таких умовах, які вони вважають за потрібне.

«Продовжувати таку емісію без застережень переважне право підписки на акції, випущені для чинних акціонерів, з урахуванням того, що будь-який випуск таких інструментів відповідно зменшить доступний статутний капітал‎», — йдеться в повідомленні «‎Кернел».

Зазначається, що відповідно до рішень загальні збори акціонерів вирішують додати нову статтю до статуту компанії.

Додається, що на цей момент статутний капітал «‎Кернел» складається з 84,031 млн акцій.

Нагадаємо, військові успіхи ЗСУ підвищили інтерес до українських компаній, які торгуються на Варшавській та Лондонській біржах. Так, зростання, починаючи з 9 вересня, продемонстрували «Астарта-Київ», «ІМК», «Агротон», KSG Agro, «Мілкіленд». Допомогли відновити зростання цим компаніям не лише військові досягнення, але й покращення показників діяльності.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus