Кернел створив комітет зі сталого розвитку

Агрохолдинг «Кернел» створив комітет зі сталого розвитку (Sustainability committee).

Про це йдеться на сайті агрохолдингу.

Відмічається, що розвиток функції сталого розвитку «Кернел» стосується багатьох напрямів діяльності компанії, зокрема йдеться про ініціативи, пов’язані із визначенням ролі компанії в досягненні глобальних цілей сталого розвитку та цілей Паризької угоди.

«Поява комітету зі сталого розвитку — це важливий етап у розвитку нашої системи кліматичного корпоративного управління та інтеграції принципів сталого розвитку в операційну діяльність. Те, що відтепер окремий наглядовий орган у раді директорів буде підтримувати розробку стратегії ESG, в яку будуть входити завдання та цілі кліматичної повістки, а також опікуватись її реалізацією — ще один доказ нашої готовності не лише справлятися з викликами теперішнього часу, а продовжувати інвестувати у майбутнє», — зазначив CEO «Кернел» Євген Осипов.

До складу комітету увійшли:

  • Євген Осипов — CEO «Кернел»;
  • Михайло Мішов — незалежний директор;
  • Дарія Данильчук — невиконавча директорка, яку було обрано chairwoman комітету;
  • Марта Трофімова — секретар, менеджерка зі сталого розвитку «Кернел».

Серед основних завдань, які виконуватиме новий комітет, визначені такі:

  1. Нагляд за дотриманням ефективності корпоративної функції сталого розвитку компанії та групи.
  2. Консультування ради директорів щодо забезпечення впровадження принципів ESG та аспектів кліматичного корпоративного управління у стратегію групи, бізнес-цілі та всіх бізнес-операціях.
  3. Консультування ради директорів стосовно ключових трендів ESG та кліматичного корпоративного управління у сферах державної політики, законодавства та ринків капіталу нових можливостей.
  4. Надання рекомендацій стосовно нових бізнес-можливостей, пов’язаних з ESG та кліматичною повісткою, на міжнародних ринках та стратегічних напрямків розвитку групи.

Нагадаємо, що міжнародні експерти допомагатимуть компанії НІБУЛОН‎ розвиватись.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus