Універсальний повнопривідний 110-сильний трактор Case IH незабаром з'явився в Україні

Новий на українському ринку трактор Case IH Farmall M
Новий на українському ринку трактор Case IH Farmall M
Джерело фото: Тайтен Машинері Україна

Невдовзі компанія «‎Тайтен Машинері Україна»Тайтен Машинері Україна представить на українському ринку універсальний повнопривідний 110-сильний трактор Case IH Farmall M. Сільгоспмашина вже доступна для перегляду та замовлення.

Про це пише Traktorist.ua.

Відзначається, що трактор оснащений 3,9 літровим турбованим двигуном з інтеркулером, що має крутний момент 430 Нм та рівень викидів Tier III. До цього поліпшена система охолодження з віскомуфтою, що, за словами виробника, дозволяє економити пальне взимку та запобігти перегріву в умовах спеки.

Двигун працює з трансмісією ActiveDrive 4 (Semi-Powershift) 16x16, має автоматичне блокування диференціалу та автоматичний повний привід, що зменшує витрату пального та дозволяє обрати оптимальний режим роботи.

«Ключовою перевагою в роботі стане потужна електромеханічна гідросистема продуктивністю 65 л/хв з 3 парами гідровиходів, яка дозволяє керувати навіскою вантажопідємністю до 5400 кг та без проблем керувати важким сільськогосподарським обладнанням з високою точністю на заданій глибині», — йдеться в повідомленні.

Простора кабіна з регульованою пневмопідвіскою сидіння, кліматичною установкою та аудіосистемою в стандартній комплектації у поєднанні з електрогідравлічним важелем перемикання напрямку руху Power Shuttle та високою ергономікою органів управління дозволяє оператору працювати ефективніше та зменшує рівень втоми.

Електромеханічна муфта валу відбору потужності має три різні швидкості (540, 540E та 1000 об/хв), що дозволяє агрегатувати з сільськогосподарським приладдям та будь-яким агрегатом вітчизняного чи іноземного виробництва для заготівлі щепи для опалення.

Читайте також: «‎Дослідження Agrohub про вплив попередників на врожайність основних сільгоспкультур на 200 тис. га»‎ 

Нагадаємо, що в Україні презентували технології, що дозволяють економити до 20% під час обприскування.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus