Сергій Кролевець розповів, які активи Ерідон залишились на тимчасово окупованих землях

У ГК «Ерідон» залишилися активи в Херсоні, Каховці, Токмаку, Бердянську та Сватовому, які наразі в тимчасовій окупації. Це склади, офісні приміщення і товар. Минулого року було відремонтовано офіс у Сватовому, проте нині він знищений прямим влучанням, бо там жили окупанти.

Про це розповів засновник групи компаній «Ерідон» Сергій Кролевець в інтерв'ю для Latifundist.com.

За його словами, постраждали й активи в м. Балаклія та смт Шевченкове, які у вересні звільнили. 

«Одразу після цього наші менеджери туди їздили подивитися, що залишилося від складу. З того відео, що вони нам надіслали, 95% складу розграбовані. Тим не менш, ми вже відновлюємо там роботу — нам потрібно повертати життя на деокуповані території. Також постраждав Чернігівський офіс. Його обстріляли, у ньому жили орки. Були пошкодження підрозділів у Кривому Розі, Миколаєві, Запоріжжі, Кропивницькому‎», — розповідає засновник ГК «Ерідон». 

Багато наших працівників залишалися в Луганській, Херсонській, Запорізький та Донецькій областях, ділиться Сергій Кролевець. З ними постійно комунікували щодо їх евакуації та ситуації із товаром, який залишався на складах. 

«‎Практично 95% наших працівників виїхали з тимчасово окупованих територій. Наприклад, щоб виїхати з Луганської області, їм довелося проїхати росію, Прибалтику й Польщу, приїхати у Львів, а звідти вже до Києва. Всіх їх ми працевлаштували в інші наші підрозділи», — ‎каже бізнесмен. 

За словами засновник ГК «Ерідон», щодо працівників центрального офісу, то після 24 лютого деякі переїхали в західні регіони. Там компанія організувала приблизно на місяць невеликий офіс.

«Насправді команда дуже гарно показала себе за ці 7 місяців війни. Навіть я був позитивно здивований деякими вчинками наших керівників та менеджерів. Усі керівники лишилися на місцях, ніхто нікуди не поїхав, всі працювали. Так, було непросто, було багато викликів, страху, але працювали всі. Наразі більше 100 працівників групи компаній «Ерідон» у ЗСУ‎»‎, — акцентував Сергій Кролевець.

Читайте також: «‎Сергій Кролевець: чому не виїхав за кордон під час війни, інвестує у виробництво та трейдерський напрямок»‎ 

Нагадаємо, що успіхи ЗСУ допомагають зростанню акцій українських агрохолдингів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus