Міжнародні експерти допомагатимуть компанії НІБУЛОН‎ розвиватись

Для формування стратегії наступного етапу розвитку в компанії «НІБУЛОН‎»‎ створено міжнародну консультативну раду. 

Про це пресслужба компанії повідомила в Facebook.

Відзначається, що консультативна рада, що складається з трьох міжнародних експертів, забезпечуватиме корпоративне управління, необхідне для того, щоб компанія вийшла на новий рівень.

«Радий повідомити, що я найняв видатну групу експертів з міжнародного бізнесу, які допоможуть керівній команді сформувати стратегію розвитку в цих складних умовах. Керівна команда зможе застосувати найкращий досвід цих експертів, розробляючи рішення для сьогоднішніх викликів і плануючи можливості для майбутнього зростання‎»‎, — розповів генеральний директор «НІБУЛОН‎»‎ Андрій Вадатурський.

До міжнародної консультативної ради компанії увійшли Герт Босшер, Тон Хулс і Жиль Меттеталь.

Герт Босшер має понад 35-річний досвід роботи в зерновій промисловості, зокрема в Центральній Європі та Чорноморському регіоні. Він обіймав керівні посади в міжнародних компаніях, таких як Glencore (зараз Viterra), Nidera (зараз Cofco), Australian Wheat Board і Bunge.

Тон Хулс має досвід роботи в Україні та регіоні на позиції головного фінансового директора, банкіра та фахівця зі структурованого торговельного фінансування зі знаннями у сфері сільського господарства, первинної харчової промисловості та товарних ринків.

Жиль Меттеталь очолює Інвестиційний комітет компанії Diligent Capital Partners, український фонд прямих інвестицій. 

Окрім призначення консультативної ради, компанія залучила міжнародні консультаційні компанії Deloitte та Lazard для розробки процесів корпоративного управління відповідно до найкращих світових практик.

Нагадаємо, що новим генеральним директором компанії «НІБУЛОН» став Андрій Вадатурський. Він перейняв управління компанією після смерті засновника холдингу, його батька Олексія Вадатурського.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus