Безплатне дефектування техніки від Case IH: стали відомі умови

300-сильний трактор Case IH серії Optum AFS Connect
300-сильний трактор Case IH серії Optum AFS Connect
Джерело фото: Titan Machinery Ukraine

Компанія Case IH запустила програму безплатного дефектування техніки для своїх клієнтів, щоб підтримати аграріїв під час війни.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Скільки раніше коштувала дефектовка перед сезоном: повна діагностика — двигуна, системи охолодження, паливної системи, валу відбору потужності, трансмісії (зчеплення, коробки передач та роздаткової коробки), гідравлічної системи, елементів рульового управління, переднього та заднього мостів, гальмівної системи та електрообладнання? В рамках програми з підтримки українських сільгоспвиробників компанія Case IH робить власним коштом», — розповіли в компанії.

Програма реалізовується потужностями офіційних дилерів виробника та спрямована на підготовку техніки до наступного сезону польових робіт і відновлення пошкодженої техніки внаслідок дій агресора.

«Ініціатива Case IH, передусім, розрахована на тих, чия техніка напряму постраждала від війни, але участь в ній може взяти будь-який власник техніки Case IH. Для цього потрібно звернутися до свого дилера Case IH. Навіть при великій завантаженості майстерень, оцінка стану техніки виконується без затримок, уважно й точно», — резюмували в Case IH.

Нагадаємо, на українському ринку з’явилися трактори Case IH Farmall M потужністю 110 к.с.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus