Контінентал сплатив майже мільярд гривень податків

У 2022 році «Контінентал Фармерз Груп» сплатив 916,2 млн грн податків та спрямував на гуманітарну допомогу й реалізацію соціальних проектів 63,6 млн грн, повідомили в пресслужбі.

Основним напрямом допомоги з боку «Контінентал» минулого року стала підтримка захисників і вимушено переміщених осіб, на яку виділено 45,2 млн грн.

Компанія також продовжила підтримувати громади в регіонах своєї присутності: на фінансування соціальних проектів було спрямовано 18,4 млн грн. Загальна сума соціальних інвестицій та гуманітарної допомоги з боку «Контінентал» у 2022 році — 63,6 млн грн.

Також «Контінентал» продовжив утілювати централізовані соціальні проекти в регіонах своєї присутності.

«Компанія щороку відкрито звітує про соціальний бюджет і сплачені податки, що свідчить про прозорість роботи та сталість наших принципів. Цього року звіт особливий: “Контінентал” продовжує працювати, докладаючи максимум зусиль, щоб бути опорою для країни в такий непростий час. Ми не відступили від виконання зобов’язань, продовжуємо підтримувати місцеві громади й допомагаємо українським захисникам», — зазначив генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.

Читайте також: «‎Втрати агрохолдингів у війні з росією. Спойлер: великі, але всі планують відбудовуватися»

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus