Інвестиційні пропозиції відтепер відображаються на інтерактивній карті України

Українцям стала доступна карта інвест-можливостей. Цей інструмент допоможе дізнатися про наявні інвестиційні можливості в різних регіонах України, їх деталі та характеристики, а також залишити заявку у разі зацікавленості.

Про це пише «Європейська Бізнес Асоціація» (ЄБА).

Зазначається, що карта містить інформацію про кожен регіон України: розмір, населення, оподаткування, освітні заклади, природні ресурси, розвинені галузі тощо.

«‎Проєкти на карті можна відсортувати за регіоном чи індустрією. Опис кожного проєкту містить відомості про його ініціатора, статус, локацію, інвестиційну можливість, суму інвестицій та деталі щодо цілей та термінів реалізації», — зауважили в ЄБА.‎ 

Повідомляється, що на старті на карті налічувався 81 проєкт, що охопили 14 індустрій — агро, будівництво, транспорт та логістика, переробна, харчова, паливна галузі, легка/важка промисловість, туризм, освіта/розвиток, видобування, поводження з відходами, охорона здоров’я, адміністративне та допоміжне обслуговування.

Відмічається, що для більшої зручності рекомендується вивчати карту з лептопа, де зображена вся карта з клікабельними регіонами, адже в мобільній версії карта відображається, демонструючи кожен регіон окремо.

Карту можна знайти за посиланням.

Читайте також: «‎Якби не війна. Згадали, яким прогнозувався 2022-й зерновий рік і що втратив український агросектор»‎ 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus