FMC направить частину доходів на підтримку українських аграріїв

FMC оголошує про старт в Україні кампанії «Культивуємо Свободу‎»
FMC оголошує про старт в Україні кампанії «Культивуємо Свободу‎»
Джерело фото: Пресслужба компанії

Корпорація FMC оголошує про старт в Україні кампанії «Культивуємо Свободу‎»‎, спрямованої на підтримку сільгосппідприємств у деокупованих регіонах та колишніх прифронтових територіях.

Зазначається, що компанія спрямовує 3% доходу від продажів у 2023 році в Україні на допомогу в розмінуванні постраждалих регіонів. Відтак купуючи продукцію FMC, тепер кожен може безпосередньо долучитися до підтримки українських аграріїв на звільнених територіях.

«Наша відданість Україні та підтримка місцевих аграріїв сягає корінням у кілька десятиліть. Сьогодні ми раді продовжувати розбудовувати ці відносини, привносячи наші новітні технології в аграрний сектор і безпосередньо допомагаючи виробникам сільгосппродукції отримати безпечний доступ до своїх полів, що дасть їм змогу знову вільно працювати‎»‎, — зазначив віцепрезидент FMC та президент у регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка) Себастія Понс, 

Відмічається, що у нинішніх умовах глобальної нестабільності та загрози світовій продовольчій безпеці, компанія прагне підтримати українське сільське господарство, інвестуючи в нові технології та тісно співпрацюючи з аграріями.

За даними Мінагрополітики, через російське вторгнення Україна опинилася в лідерах по забрудненню територій вибухонебезпечними предметами. Це 25-30% всієї площі країни. Аграрний сектор потребує допомоги заради стабільного сьогодні та впевненого завтра.

«Сільське господарство є провідною галуззю української економіки. Довгий час Україна допомагала годувати світ — але зараз наша земля замінована, а наша свобода в небезпеці. Тому, як один зі світових лідерів ринку, ми маємо допомогти агровиробникам. «Культивуємо Свободу‎»‎ — це наш внесок у процвітання України та глобальну продовольчу безпеку‎», — підкреслила генеральний директор FMC в Україні Наталія Савченко

Зовсім скоро FMC ділитиметься подробицями реалізації кампанії «Культивуємо Свободу‎»‎ в деокупованих регіонах та колишніх прифронтових територіях. Щоб дізнатися більше, слідкуйте за сторінкою проєкту за посиланням.

Читайте також: «‎Репутація чи прибуток: позиція світових агрокомпаній щодо війни рф проти України»‎ 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus