Re:farm на низькому старті: аграріям показали путівник по конференції

Конференція Re:farm, 16 лютого, Львів
Конференція Re:farm, 16 лютого, Львів
Джерело фото: Пресслужба

Вже 16 лютого у Львові відбудеться конференція Re:farm, на якій виступатимуть не тільки експерти з України, а також з Литви, США та Канади. Більш як 800 учасників планують бачити організатори в цьому році. 

Відзначається, що в день конференції працюватимуть 3 сцени на яких спікери виступатимуть паралельно в 4 тематичних потоках. Все це для того, щоб учасники конференції могли обрати для себе самі ті теми, які їх цікавлять і провести насичений день, слухаючи спікерів.

«‎Топові спікери цього року — це Андрій Дмитрієв з Lean Institute, Микола Монашок з «‎Мюнт»‎, Джонатан Лундгрен з Blue Dasher Farm, а також Микола Гордієнко «Агріко Україна‎»», — відмітили організатори. ‎ 

Технології.

На сцені експерти з живлення, захисту рослин, ділитимуться технологіями, які допоможуть протистояти викликам сезону 2023 року. Фермери розкажуть як оптимізували технологічну карту та перебудували сівозміну.

Серед спікерів:

  • 15:40-16:00 — бренд-менеджер Pottinger Володимир Мірненко поділиться секретом «‎Як кинути палити або принципи доказової агрономії» — 
  • 18:20-18:40 директор «Нексат Україна» Юрій Мрук розповість про «‎Трактор потужністю 1100 кс з нульовим ущільненням ґрунту» — 

Точне землеробство.

На потоці увага буде зосереджена на технологіях диференційованого внесення добрив та посіву — як можливості перерозподілити ресурси на продуктивних і непродуктивних ділянках поля. 

«‎Спікери, які тестували ці технології на господарствах поділяться результатами таких дослідів на різних культурах та розкажуть скільки дійсно можна оптимізувати витрат таким шляхом. Серед цікавих тем — агрономічний моніторинг, використання цифрових платформ, а також майстер-клас зі скаутингу», — відмітили організатори. ‎ 

Серед спікерів:

  • 11:50-12:30 — Євген Корнієнко, «Контінентал Фармерз Груп», «‎Агрономічний моніторинг в КФГ: які питаня вирішує і як виконується»‎.
  • 14:30-15:00Богдан Кривіцький, «ІМК», «Дифвнесення: що варто робити, а що ні. Досвід ІМК‎»‎.
  • 15:00-15:30 — Валерія Ващенко, Zemlerob, «‎Принципи формування і управління зонами продуктивності»

Виробництво

Фахівці будуть обговорювати розбудову підприємства та налаштування виробничих процесів. А саме, як працювати та продовжувати розвиватись господарству під час війни та чи варто інвестувати у парк техніки. Не оминуть і тему нішевих культур. 

«‎Цьому буде присвячена панельна дискусія, в якій візьмуть участь виробники альтернативної аграрної продукції», — відмітили організатори. ‎ 

Серед спікерів:

  • 12:40-13:00 — Андрій Дмитрієв, Lean Institute, «‎Lean - як спосіб підвищення ефективності агробізнесу».
  • 17:20-17:40Григорій Плічко, «‎Альтаїр»‎, «Як вижити та продовжити розвиватися господарству під час війни‎».
  • 17:40-18:00Григорій Мельничук, «Агрофірма Чумак», «Агробізнес очима молодого керівника: досвід управління з нуля‎».

Бізнес 

Організатори зауважують, що керівникам агрокомпаній буде цікавим тематичний потік на якому виступатимуть з темами про управління фінансами, інвестиції, фарм-менеджмент системи та управління земельним банком.

Серед спікерів:

  • 16:40-17:00 — Максим Талько, «‎Жива Нива»‎, «‎Як зібрати, оптимізувати та управляти земельним банком. Досвід «‎Жива Нива»‎.
  • 18:00-18:30 — Богдан Лукіянчук, GROWEX, «Як додатково заробити 110 млн грн за рік без інвестицій‎».

Відмічається, що традиційно, конференція завершиться дружньою вечерею зі спікерами та учасниками заходу. Цього разу, вечеря відбудеться на території !Festrepublic у Львівській Реберні, а розважатиме учасників автентичний львівський бенд.

Реєстрація на конференцію все ще відкрита. Для цього вам необхідно перейти за посиланням http://bit.ly/3jlXfvJ та обрати необхідний тип квитка (STANDARD і PREMIUM). 

Детальніше про тематичні потоки, спікерів, вартості участі можна дізнатись на сайті конференції www.refarm.com.ua

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2023 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus