USAID пропонує нову технологію експорту зерна

Експорт зерна в максібегах
Експорт зерна в максібегах
Джерело фото: USAID

30 березня проєкт USAID «Економічна підтримка України» запрошує експортерів зернових та олійних культур дізнатися про нову технологію експорту зерна.

Про це повідомляє пресслужба проєкту.

«Захід буде цікавим для агровиробників, зареєстрованих в Україні, які мають власні потужності та експортують зерно не менше 200 тис. т на рік.  Для збільшення обсягів експорту, зокрема об’ємів перевезення зерна залізницею, Проєкт USAID пропонує використовувати нову технологію великі багаторазові м’які контейнери (максібеги). В один максібег вміщується 14 т зерна. Наразі їх вже успішно використовує компанія Agromino», — розповідають в  USAID.

Використання максібегів  є поширеною практикою в США та країнах ЄС, але для України ця технологія є новою. Завдяки їй експортер зможе оперативно відвантажувати зерно своїм клієнтам і відправляти його залізницею до країн Європейського Союзу. 

Під час заходу компанія з Дніпра, яка виробляє максібеги  Arivapak, розповість про особливості цих мішків, їх характеристики. В свою чергу Agromino поділиться досвідом їх використання.

Проєкт USAID вже закупив 800 максібегів, які може передати зацікавленим експортерам зернових та олійних культур.  Щоб подати заявку на їх безкоштовне отримання потрібно долучитися до проекту.

Щоб долучитися до заходу необхідно пройти реєстрацію за посиланнямЗареєстровані учасники отримають посилання на захід, який відбудеться 30 березня, об 11.00 на платформі MS Teams.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus