Посівна кампанія Прометея в Миколаївській області стартувала із запізненням

Весняна посівна в ГК «Прометей» цьогоріч почалася із запізненням через дощі. Компанія планує засіяти соняшником 8 тис. га в Миколаївській області.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«В цьому році наше завдання трохи ускладнюється, ми маємо враховувати несприятливі погодні умови і вносити корективи в план сільгоспробіт. Дощі нас зупинили зі стартом посівної, але наразі ми задіяли всі технічні та людські ресурси, щоб вкластися в оптимальні строки посіву соняшника», — розповів агроном-технолог Ілля Троїцький.

Це друга посівна ГК «Прометей» з моменту повномасштабного вторгнення росії. Наразі більше 2 тис. га компанії деокуповані, там проводяться роботи з розмінування та створення умов для сільськогосподарської діяльності

Нагадаємо, агрогосподарства ГК «Прометей» та «АГРО КАПІТАЛ ЦЕНТР», розташовані в Баштанському районі Миколаївської області, в минулому році не могли завершити підживлення та розпочати посівну на своїх площах через активні бойові дії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus