У складі менеджменту Кернел відбулися кадрові зміни

У «Кернел» відбулися функціональні зміни у складі менеджменту компанії.

Про це повідомляє пресслужба агрохолдингу.

Вікторія Лук’яненко, яка раніше обіймала посаду Директора з правового забезпечення, відтепер буде директором Estron Corporation Limited  однієї з юридичних осіб Kernel. Вона займатиметься питаннями присутності компанії в іноземних юрисдикціях.

Читайте також: Аграрні призначення 2023: Січень-лютий

Посаду директора з правового забезпечення обійматиме Артем Філіп’єв, він має багаторічний досвід управління юридичними напрямками міжнародних виробничих компаній. Філіп'єв займався супроводом масштабних інвестиційних проектів, як-то будівництво виробничих активів, приватизація державного майна, M&A та представляв компанії в судових спорах.

Нагадаємо, «Кернел» заявив про наміри вийти з Варшавської фондової біржі та викупити акції в інших акціонерів. Серед причин — за 11 років компанія жодного разу не змогла залучити фінансовий капітал для інвестування, польські інвестори більше не є основними акціонерами, а ціна акцій не міняється попри всі вливання в розвиток. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus