Компанія Nestlé розпочала будівництво нового виробничого майданчика на Волині

Компанія Nestlé почала будувати нову фабрику з виробництва вермішелі у Смолигові Волинської області. Інвестиції в новий проєкт складають 40 млн швейцарських франків (близько $45 млн).

Про це повідомляє Forbes.

Виконавчий віцепрезидент та СЕО Nestlé в зоні Європи Марко Сеттембрі разом із гендиректором Nestlé в Україні та Південно-Східній Європі Алессандро Дзанеллі підписав сертифікат, що засвідчує початок будівництва.

Нову фабрику збудують поруч із дистрибуційним центром Nestlé, який працює у Смолигові вже понад 10 років. Виробництво продукції планується розпочати у першому кварталі 2024 року. 

«Із самого початку на новому виробництві вже працюватиме близько 300 людей, що забезпечить подальший розвиток місцевої громади. Україна залишиться єдиним європейським центром виробництва вермішелі швидкого приготування для Nestlé, і виробничий хаб на Волині, безумовно, відіграватиме величезну роль для експорту до європейських країн цього сегменту», — зазначив Дзанеллі.

Нагадаємо, що у компанії Nestlé, 2 та 4 березня 2022 року вперше опублікували свою реакцію на події, які відбуваються в Україні. У дописах йшлося про те, що компанія засуджує російські дії та надає гуманітарну допомогу жителям окупованих міст та регіонів з активними бойовими діями.

Після хвилі хейту від мільйонів споживачів у всьому світі виробник частково призупинив експорт та імпорт окремих продуктів компанії до рф, а також скасував інвестиції на росію.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus