Nestlé цьогоріч інвестувала в своє виробництво в Україні 200 млн грн

У 2023 році компанія Nestlé інвестувала у свої фабрики в Україні близько 200 млн грн на додачу до раніше оголошених $45 млн, що вкладаються у будівництво нової фабрики на Волині.

Про це повідомляє пресслужба компанії, пише NV.

Інвестиції були направлені на розвиток фабрик, зокрема, у закупку та облаштування укриттів на виробництві, придбання нового обладнання та вдосконалення виробничих процесів. Також модернізували приміщення та профінансували технологічні рішення для зменшення вуглецевого сліду.

Читайте також: Продукція Nestlé продовжить рости в ціні у 2023 році — Марк Шнайдер

Крім того, в другому півріччі 2023 року Nestlé планує інвестувати співмірну суму у розвиток своїх виробничих майданчиків. У 2022 році інвестиції склали $35 млн.

«За результатами півріччя нам вдалося зберегти двозначні темпи зростання продажів. Також ми продовжуємо інвестувати у наше виробництво, і будуємо нову, четверту в Україні фабрику, роблячи свій внесок в підтримку економіки України», — сказав гендиректор Nestlé в Україні та Південно-Східній Європі Алессандро Дзанеллі.

У травні стало відомо, що Nestlé почала будувати нову фабрику з виробництва вермішелі у Смолигові Волинської області. Інвестиції в новий проєкт складають 40 млн швейцарських франків (близько $45 млн).

Зазначимо, що компанія не вийшла з російського ринку, а лише частково призупинила експорт та імпорт окремих продуктів компанії до рф, а також скасувала інвестиції в виробництво в росії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus