Делістинг Кернел: компанія подала заявку на вилучення акцій з торгів на Варшавській біржі

«Кернел» подав заяву до Управління фінансового нагляду Польщі для отримання дозволу на вилучення акцій компанії з торгів на Варшавській фондовій біржі.

Про це йдеться в повідомленні компанії на Варшавській фондовій біржі.

«Заяву подано відповідно до рішення правління компанії від 13 квітня 2023 року про виключення акцій компанії з торгів на регульованому ринку Варшавської фондової біржі», — йдеться в повідомленні.

Заявка стосується всіх акцій компанії, допущених до торгів на регульованому ринку Варшавської фондової біржі, тобто 84 млн простих акцій на пред'явника. 

Зазначимо, що данська компанія Lind Value продала Namsen Limited Андрія Веревського свій пакет акцій «Кернел».

Загалом 15 фінансових інвесторів — міноритаріїв, контролювали 21,59% акцій «Кернел», серед яких: OFE PZU (2,03% акцій), Uniqua OFE (1,95%), OFE NN (1,83%), FRAM FIZ (1,4%), Allianz Polska OFE, Aegon OFE (1,15%) та інші.

Читайте також: Фондове розлучення. Чому Кернел покидає Варшавську біржу

9 травня компанія Namsen Limited викупила 36% акцій агрохолдингу «Кернел».

Нагадаємо, міноритарні акціонери «Кернел» 2 травня розірвали угоду, якою передбачалися спільні заходи у зв’язку з делістингом компанії з Варшавської фондової біржі.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus