РОСТОК-ХОЛДИНГ завершив посівну кампанію, найбільше площ — під кукурудзою

Компанія «РОСТОК-ХОЛДИНГ» завершила посівну кампанія, засіявши 10 тис. га площ. З них понад 5,2 тис. га — кукурудзою, 1,7 тис. га  озимою пшеницею, 1,7 тис. га — соняшником та 600 га  іншими культурами.

Про це повідомляє пресслужба агрохолдингу.

«Через значну кількість опадів у березні та квітні весняна посівна кампанія стартувала трохи пізніше. Проте нам вдалось провести цю посівну в оптимальні терміни. Завдяки ретельному плануванню, високоякісним насіннєвим матеріалам та незмінній праці наших фахівців, ми впевнено закінчили посівну сезону вчасно та з відмінними результатами», — зазначив генеральний директор «РОСТОК-ХОЛДИНГ» Дмитро Купавцев.

В компанії зазначають, що 3,9 тис. га, а це близько 29% посівних площ, знаходяться у зоні бойових дій та не обробляються.

Читайте також: Посівна 2023: що будуть сіяти аграрії і чому не всі відмовилися від кукурудзи

Нагадаємо, восени «РОСТОК-ХОЛДИНГ» посіяв 1 683 га озимої пшениці проти запланованих 2 200 га через несприятливу погоду та війну.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus