УУБ розширила функціонал своїх земельних ботів: що нового

Найбільшу кількість учасників до земельних аукціонів цього року підготували на майданчику «Української універсальної біржі». Для зручного пошуку необхідної ділянки компанія створила спеціальний Земельний бот у Telegram. Він дозволяє знайти потрібну ділянку за заданими параметрами. Аналогічний Земельний бот працює і у Viber.

Про це Latifundist.com розповіли в компанії.

«Тисячі підписників уже не витрачають дорогоцінний час на пошук необхідної ділянки. Це все за них робить бот. Вони підписалися у мобільному додатку, яким частіше користуються та обрали необхідні параметри: оренда чи купівля, регіон, площа ділянки, тип власності, або й кадастровий номер ділянки чи за номером ЄДРПОУ замовника. Земельний бот присилає повідомлення на мобільний відразу, як тільки лот із заданими параметрами з’являється у системі електронних торгів», — розповідають в УУБ.

Для більшої зручності користувачів розширили і послуги цих додатків. Вони можуть не лише моніторити земельні лоти, а й мають інші розділи: 

  • FAQ  відповіді на найпоширеніші запитання щодо участі в електронних аукціонах, 
  • тарифи для участі у торгах на Прозорро.Продажі, 
  • можна залишати відгуки та пропозиції,
  • відеоінструкція, як працювати з ботом.

Загалом на майданчику УУБ до земельних аукціонів підготували понад 600 пропозицій учасників.

Найбільша кількість користувачів зі Львівської, Київської та Одеської областей.

Нагадаємо, за січень-квітень 2023 року в Україні уклали 13 тисяч угод купівлі-продажу землі. При цьому ціна на землю в середньому зросла на 20%.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus