Повторення минулорічної ситуації з пальним навряд чи можливе — UPG

Повторення минулорічної ситуації, коли на ринку виник ажіотаж на пальне, навряд чи можливе. Всі великі компанії-постачальники світлих нафтопродуктів в Україні за рік повністю переналаштували свою логістику. Після того, як 5 лютого в ЄС почало діяти ембарго на нафту з росії, паніки на ринку не було. Ринок нафти насичується навіть без росії.

Про це розповіли в компанії UPG.

Сьогодні мережа також є одним із найбільших гуртових продавців дизпального на ринку України. За словами власника та засновника групи компаній UPG Володимира Петренка, гуртові продажі для аграріїв, виробників, перевізників та кінцевих споживачів компанія планує розвивати далі.

Наразі UPG має морський термінал у Свиноуйсьце, потужності якого дозволяють перевалювати до 300 тис. т пального на місяць. І річковий термінал у Щецині з потужностями перевалки до 250 тис. т на місяць. Після того, як проведуть до цього терміналу залізничну колію (а ці роботи вже ведуться), зможуть збільшити потужності до 450 тис. т.

Завдяки такому активу група компаній UPG забезпечує пальним не тільки власну мережі АЗК і український ринок, а й польський. 

Читайте також: Ринок пального: експерти розповіли, чи варто чекати на здорожчання у 2023 році

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus