Bunge завершує злиття з Viterra — Reuters

Американський зернотрейдер Bunge Ltd завершує угоду щодо злиття з Viterra і створює гіганта торгівлі сільськогосподарською продукцією вартістю більше ніж $30 млрд, включаючи борг.

Про це повідомили джерела, знайомі з цим питанням, пише Reuters.

За словами джерел, Bunge, ринкова вартість якої становить близько $14 млрд і має борг в розмірі близько $2,7 млрд, оплачуватиме більшу частину угоди акціями, але також використовуватиме готівку та залучила боргове фінансування від банків. Керівництво Bunge на чолі з виконавчим директором Грегом Хекманом буде контролювати об’єднану компанію, додали джерела.

Читайте також: Злиття Bunge і Viterra призведе до створення глобального гіганта торгівлі сільгосппродукцією — Reuters

За словами джерел, приватні акціонери Viterra, які окрім Glencore включають Канадську пенсійну раду з інвестицій та British Columbia Investment Management Corp, можуть підписати угоду вже на цих вихідних, якщо переговори завершаться успішно.

«Незважаючи на те, що угоду планується оголосити наступного тижня, завжди існує ймовірність, що вона може зірватися в останню хвилину, попередили джерела, які побажали залишитися анонімними, оскільки справа є конфіденційною. Згідно з джерелами, остаточна вартість угоди може змінюватися в залежності від руху акцій Bunge до моменту підписання угоди», — пише видання.

Нагадаємо, інформація про злиття Viterra з Bunge Ltd з'явилася у ЗМІ наприкінці травня.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus