Астарта долучилася до підписання Ukraine Business Compact 2023

Агрохолдинг Астарта приєднався до ініціативи Урядів Великої Британії та України створити екосистему бізнесу для довгострокового стійкого економічного відновлення України, підписавши Ukraine Business Compact 2023.

Про це повідомив співзасновник та генеральний директор агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктор Іванчик.

Він зазначив, що роль Астарти — це розвиток українського агросектору шляхом реалізації інвестиційних проєктів на території України в рамках бізнес- компетенцій компаннії — вирощування і поглиблена переробка сільськогосподарської продукції, виробництво продуктів харчування, будівництво енергоефективних виробництв.

«До речі, ми вже маємо кілька проєктів «Курс на незалежність», «Сміливі», «Крила», в яких разом з нашими партнерами надаємо гранти для розвитку підприємництва в місцевих громадах. Вже профінансували 179 бізнесів, які всього за рік створили 528 нових робочих місць», — написав Іванчик.

Читайте також: Астарта отримає від ЄБРР $30 млн позики

Він додав, що підписання Ukraine Business Compact 2023 сприятиме спільним зусиллям у відновленні української економіки і зробить її більш стійкою.

Нагадаємо, БТУ-ЦЕНТР та Астарта підписали меморандум про стратегічну співпрацю та партнерство.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus