Гуманітарний консорціум Рідне виробляє 2 тис. т продуктів на місяць

Гуманітарний консорціум «Рідне» налагодив виробництво близько 2 тис. т продуктів на місяць.

Про це йдеться в матеріалі на Latifundist.com «Iva Rove Україна (Inc.): Як війна перетворила імпортера американских добрив в організатора найбільшого консорціуму виробників гуманітарної допомоги».

«Переробні потужності ми розширили майже відразу. У минулому квітні придбали ще один сільський завод на Черкащині — в Іваньках. І структурували виробництво. У Буках виготовляємо макаронні вироби, олію і борошно. А в Іваньках — робимо різні крупи. Крім того, тут у нас досить потужна лінія фасування — ми її придбали теж вже в умовах воєнного часу. Фасуємо цукор, крупи, макаронні вироби і горох», — розповів комерційний директор Iva Rove Inс. в Україні Сергій Ковальчук.

Він зазначає, що для дрібних фермерів-партнерів (100-300 га), мати постійний збут зерна на заводи консорціуму — це справжній порятунок, оскільки з’являється прогнозованість у виробництві.

Читайте також: Майкл Каппоні: Україна навчила мене, що немає нічого неможливого

«Фермери планували посівну та культури зважаючи на наші потреби зерна для переробки. Наприклад, по такому плану діємо щодо гороху, пшениці, ячменю та гречки», — додав Ковальчук.

Зазначимо, що консорціум виробників продуктів харчування «RIDNE» в кооперації з міжнародними фондами Global Empowerment Mission в партнерстві з The Howard G. Buffett Foundation, Health Right Int., Mission Eurasia, Human Bridge, Vinden, THK Norway, Ö-hjälpen забезпечують Україну гуманітарними продовольчими наборами. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus