Виробник макаронів з Харківщини став переможцем всеукраїнського конкурсу Знак Якості

ТМ Зодіак стала переможцем Всеукраїнського конкурсу Знак Якості
ТМ Зодіак стала переможцем Всеукраїнського конкурсу Знак Якості
Джерело фото: Василь Попов

ТМ «Зодіак», яка займається виготовленням макаронних виробів, стала переможцем Всеукраїнського конкурсу «Знак Якості» та отримала почесну нагороду «Знак Якості 2023» у номінації — Українська якість.

Про це повідомив керівник конкурсу Василь Попов.

Компанія «Зодіак» — одне з провідних підприємств Східної України, яке входить до регіональних лідерів з виробництва макаронних виробів.

«Сучасне технологічне устаткування вітчизняного та імпортного виробництва, натуральна сировина, злагоджена робота професійного колективу та постійне вдосконалення технологій виробництва для задоволення потреб найвибагливіших споживачів, забезпечують виготовлення продукції найвищої якості», — написав Попов.

Почесний Кубок та Диплом «Знак Якості», а також маркувальний знак «Гарантія Якості» як відзнаку за якість!» вручили керівнику компанії «Зодіак» Олексію Старікову.

Читайте також: Були основними постачальниками для АТБ. А потім рік простою. Як відомий бренд макаронних виробів відновлював виробництво на Харківщині

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus