Дистрибʼютор Agrii закриває бізнес в Україні

Враховуючи зниження рівня активності, нестабільність торговельного середовища та складну ринкову динаміку, зокрема щодо ліквідності у господарствах, Origin Enterprises plc ухвалила рішення закрити свій бізнес в Україні. 29 вересня 2023 року компанія «Агрі Україна» припиняє роботу.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Протягом багатьох років Україна була дуже складним ринком для Групи. Незважаючи на постійну взаємодію з постачальниками, складна ринкова структура та динаміка конкуренції навряд чи зміняться таким чином, що дозволило б бізнесу забезпечувати розумний дохід у найближчому майбутньому, зазначають в Origin Enterprises plc.

«Ми вдячні колективу компанії «Агрі Україна» — за справжній професіоналізм, високі досягнення, чудову командну роботу. Ми впевненні, що вас чекають нові вершини і блискучі перемоги. Дякуємо Вам за те, що навіть у найскладніших, турбулентних, стресових ситуаціях, Ви зберегли оптимізм і віру в нашу Перемогу. Слава Україні!», — йдеться в повідомленні компанії.

Для співробітників, які втратили роботу, було погоджено значні пакети вихідної допомоги, і, де це можливо,
компанія докладе зусилля для перерозподілу працівників на посади в інших підприємствах Групи.

Читайте також: Україна збільшила у 2023 році експорт насіння зернових та олійних культур — Інститут аграрної економіки

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus