Creditwest Bank Ukraine продовжив дію кредитного договору НІБУЛОНу на 6 років

На цьому тижні «НІБУЛОН» та Creditwest Bank Ukraine (АТ «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК») підписали реструктуризацію умов кредитного договору. Відповідно до досягнутих домовленостей термін дії кредитного договору було пролонговано на 6 років.

Про це повідомили в пресслужбі «НІБУЛОНу».

АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК», який належить до турецької фінансової групи Altinbas Holding A.S., є одним із перших банків з іноземним капіталом у кредитному портфелі «НІБУЛОНу», який підписав реструктуризацію фінансових зобов’язань компанії.

Читайте також: Ще один банк погодив реструктуризацію кредиту НІБУЛОНу

«НІБУЛОН» та АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» співпрацюють ще з 2016 року, зокрема й у межах спільного проєкту України та Європейського інвестиційного банку «Основний кредит для МСП та установ з середньою капіталізацією». Тому допомога нашого давнього партнера в умовах війни для нас надзвичайно цінна. Рішення «КРЕДИТВЕСТ БАНК» щодо реструктуризації є прикладом дієвої підтримки міжнародної фінансової спільноти, яка спрямована на забезпечення життєдіяльності української економіки та України в цілому», — зазначила фінансова директорка «НІБУЛОНу» Ірина Левківська.

Банк Восток реструктурував кредит «НІБУЛОНу», пролонгувавши його терміном на 8 років з пільговою відсотковою ставкою та відстрочкою за терміном погашення основного боргу.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus