ОТП Банк продовжив термін повернення кредиту для НІБУЛОНу

Минулого тижня компанія «НІБУЛОН» та АТ «ОТП БАНК» підписали реструктуризацію умов кредитного договору. Згідно з досягнутими домовленостями термін повернення кредиту було пролонговано.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Таким чином, ще один банк із іноземним капіталом приєднався до запропонованих умов реструктуризації.

«НІБУЛОН» та ОТП Банк мають понад десятирічну історію успішної співпраці. Ми вдячні банку за швидкість ухвалення рішення та конструктивний підхід у вирішенні питання реструктуризації фінансових зобов’язань компанії у такі непрості для української економіки часи. Для нас як бізнесу, який, незважаючи на чималі втрати, продовжує забезпечувати продовольчу безпеку України та світу в умовах війни, це черговий доказ підтримки міжнародних фінансовий установ заради економічної стійкості та майбутньої розбудови України. Ми дякуємо ОТП Банку за підтримку та впевнені у продовженні взаємовигідних партнерських відносин», — зазначила фінансова директорка «НІБУЛОНу» Ірина Левківська.

Читайте також: Ще один банк погодив реструктуризацію кредиту НІБУЛОНу

Як повідомлялося раніше, «НІБУЛОН» та Creditwest Bank Ukraine підписали реструктуризацію умов кредитного договору. Відповідно до досягнутих домовленостей термін дії кредитного договору було пролонговано на 6 років.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus