Найбільший український кредитор НІБУЛОНу реструктуризував кредит компанії

«Укрексімбанк» та «НІБУЛОН» уклали договори про довгострокову реструктуризацію заборгованості фінансових зобов'язань компанії.

Про це повідомила пресслужба агрохолдингу.

«Укрексімбанк» є найбільшим українським кредитором «НІБУЛОНу».

«Для нас завжди є пріоритетом знайти можливість добровільного врегулювання заборгованості перед банком, коли ми бачимо, що в цьому також зацікавлений і позичальник. І «НІБУЛОН» один із таких позичальників. З самого початку ми налагодили конструктивний діалог на всіх рівнях і крок за кроком прийшли до взаємовигідного рішення. У поточних умовах важливість таких дій є набагато більшою, адже прямо забезпечує підтримку економіки нашої держави», — сказав член правління, головний ризик-менеджер (CRO) Укрексімбанку Дмитро Каплюк.

Генеральний директор компанії Андрій Вадатурський нагадав, що завдяки підтримці Укрексімбанку «НІБУЛОН» будував морський перевантажувальний термінал у Миколаєві.

Читайте також: Ощадбанк реструктуризував на 6 років кредит НІБУЛОНу

«У 2013-2014 рр найбільший кредитний портфель компанії перед банком становив $165 млн, що характеризує рівень співпраці та взаємопорозуміння, якого ми досягли за попередні роки та підтвердили зараз під час реструктуризації. Переконаний, що зараз не варто чекати допомоги з-за кордону, слід шукати підтримку та розуміння на наших теренах. Ми цю підтримку знайшли в наших українських банках, які є втіленням державної політики. Саме досвід єднання у скрутні для всієї країни часи дозволить нам бути ще успішнішими, ефективнішими та досвідченими після Перемоги», — зазначив Вадатурський.

Як повідомлялося раніше, «НІБУЛОН» та Creditwest Bank Ukraine підписали реструктуризацію умов кредитного договору. Відповідно до досягнутих домовленостей термін дії кредитного договору було пролонговано на 6 років.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus