В Spike Brokers призначили нового CEO та затвердили оновлену стратегію розвитку компанії

Акціонери Spike Brokers призначили Андрія Селепея новим CEO та затвердили нову стратегію розвитку компанії. Олександр Соловей — раніше діючий CEO компанії, перейшов на роль комерційного директора. 

Про це повідомили в пресслужбі Spike Brokers.

В стратегічних планах Spike Brokers розвивати культуру брокериджу в Україні, утримувати лідерські позиції на ринку, розвивати нові послуги та виходити на нові міжнародні ринки. 

«Наша головна соціальна місія — побудувати українську глобальну компанію Spike Brokers, яка буде відкривати світові ринки та сервіси для наших агровиробників. Стратегічні цілі й продукти, над якими ми працюємо змінять уявлення про брокердж агропродукції в Україні», — зазначає Андрій Селепей, CEO Spike Brokers.

В компанії додали, що нові функціональні ролі акціонерів Spike Brokers дозволять утримувати фокус на реалізації головних стратегічних цілей та бізнес-процесах компанії.

Поєднання на ключових посадах Spike Brokers багаторічного успішного досвіду Андрія Селепея з ревіталізації активів та бізнесів в агроіндустрії з експертними знаннями Олександра Солов’я у напрямку агротрейду дозволить вивести компанію на принципово новий рівень розвитку, зазначили в Spike Brokers.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus