В УКАБ призначили нового генерального директора

Новим генеральним директором УКАБ призначено Олега Хоменка
Джерело фото: УКАБ

15 вересня Президія УКАБ шляхом голосування підтримала призначення Олега Хоменка на посаду генерального директора асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», який має змінити на цій позиції Романа Сластьона з 1 жовтня 2023 року.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

Олег Хоменко має успішний досвід управлінської роботи на керівних посадах в аграрних компаніях, досвід реалізації проектів у державному секторі та взаємодії з органами державної влади. Зокрема Олег Хоменко працював у Верховній Раді України, Мінагрополітики, очолював низку регіональних підприємств ІМК та донедавна був керівником на одному з підприємств МХП. Експерт є магістром з фінансів та має ступінь кандидата економічних наук, зазначили в асоціації.

«Водночас попередній генеральний директор УКАБ Роман Сластьон завершує 4-річний термін на цій посаді та переходить на посаду керівника бізнесу в Україні ICL growing solutions. ICL Group — це міжнародний концерн, який спеціалізується на забезпеченні інноваційних рішень живлення рослин для сталого сільського господарства, індустріальних матеріалів, сталої енергетики та індустрії охорони здоров’я і особистого догляду», — додали в УКАБ.

Читайте також: Аграрні призначення 2023: Липень-серпень

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus